GATILLAZO CRIM THE ANTIPATIKS RAZZMATAZZ 2

Gatillazo + Crim + The Anti-patiks a Barcelona

razzmatazz 2 18:30h

GATILLAZO, crim y the Antipatiks junts a Barcelona per primera vegada.

GATILLAZO

30 anys després del seu llegendari “No som Gens”, Evaristo i la seva banda llancen l’esperat nou àlbum de Gatillazo “Como convertirse en nada”- Gatillazo canten com ens estem convertint en res i fan especial èmfasi en l’anul·lació de la humanitat, cada vegada més soterrada sota muntanyes d’enderrocs mediàtics i humans. “Como convertirse en nada” és un àlbum de punk rock aspre i sense embuts. Aquest nou disc conté 14 noves dosis d’ironia i ràbia, on el mític Evaristo es proclama com l’activista núm. 1 damunt de qualsevol tipus d’escenari i defensa la filosofia de la banda sense doblegar-se. Llarga vida a “Gatillazo”!

CRIM

5 anys després d’aquest primer disc, Crim acaben de llançar el seu segon àlbum, “Blau, Sang, Vermell Cel” (Blava Sang, Vermell Cel) Estigui LP inclou 13 noves cançons on segueixen mantenint l’essència del seu punk rock, amb els seus característics cors i on les influències de bandes com Leatherface i Cock Sparrer segueix estant present. El punk rock que predica aquesta banda de Tarragona va directe a la cara, sense filtres. Canten en la seva llengua materna, el català per què diuen sentir-se més còmodes expressant el que pensen en ella i no per cap motiu polític o reivindicatiu com puguin fer altres bandes de la seva generació.

THE ANTI-PATIKS

The Anti-Patiks és una banda de Punk Rock fundada a Terrassa al 2010 amb l’objectiu de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i cantat en català, tornant als origens d’aquest estil amb cançons curtes i intenses. L’autodenominada Milícia del Punk Rock acaba de publicar un exitós single, “Només el Punk Rock em fa feliç” (Propaganda Pel Fet!, 2016), acompanyat d’un videoclip que es va fer viral i que va acumular milers de reproduccions als pocs dies de la seva publicació. Durant aquest 2016, s’ha pogut veure com The Anti-Patiks han estat consolidant-se dins del panorama musical català.
Sens dubte és una nit que no et pots perdre!

Més informació

Més sobre gatillazo, crim y the antipatiks

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments