gatillazo-kop-terrassa-faktoria-darts-

Gatillazo + KOP a Terrassa

Sala Faktoria D'arts 20:30h

LOS GATILLAZO

Gairebé 30 anys després del seu llegendari crit de ‘No somos Nada’, Evaristo canta en l’esperat nou Àlbum de Gatillazo ‘Como Convertirse en Nada’, com ens estan convertint en res, fent especial èmfasi en l’anul·lació de la humanitat, cada vegada més sepultada sota calculats munts d’escombraries mediàtica i humana. ‘Como Convertirse en Nada’, punk rock rugós i sense arrugues per part de Gatillazo, nou disc: 14 noves dosis d’ironia i ràbia per part del mític Evaristo Páramos, Nº 1 sobre qualsevol tipus d’escenari que aquí segueix, sense arrugar-se.

Déu n’hi do!!

K.O.P.

El nou treball de KOP, titulat ‘Radikal’, era més necessari que mai. La metal band contestatària per excel·lència de casa nostra sap estar a l’altura de les circumstàncies i s’ha superat facturant el que és, ja us ho diem ara, el seu millor disc fins al moment: ‘Radikal’ arriba amb un format brutal de llibre i doble CD amb 17 canonades d’aúpa!

Fins al moment KOP ens havien avançat el videoclip amb el primer single d’aquest nou treball, la cançó que obre el CD #1, “Ciutat Morta”, que ha posat les xarxes del revés.

Més informació

  • Sala Faktoria D'arts
  • Carrer de la Rasa, 64-66 08221 Terrassa

Més sobre Gatillazo + KOP

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments