kaos urbano rude pride boveda barcelona

Kaos Urbano + Rude Pride a Barcelona

Sala Boveda 20:30h

Kaos Urbà tornarà a la ciutat comtal 3 anys després de la seva última actuació en ella per presentar el seu nou àlbum “Anti Espanyol Tour – L’hora del ball” que estan a punt de llançar.
El concert serà a la mítica Sala Volta de Barcelona i estaran acompanyats ni més ni menys que per RUDE PRIDE.

Kaos Urbà és un grup de punk i Oi!, format per skinheads antifeixistes d’Alcobendas (Madrid). En els seus inicis, a mitjans de la dècada dels 90, el grup va quedar definit per les seves lletres directes contra el feixisme, el nacionalisme espanyol i el capitalisme. El grup té després l’esquena més de 16 anys de trajectòria, i encara que no conserva la formació original del principi, ha estat aquesta última la que s’ha consolidat.

Rude Pride són una banda d’Oi!, del sud de Madrid composta per gent veterana en diverses agrupacions de l’escena punk com soul, reggae i ska. Comencen a assajar al desembre del 2012 i 9 mesos després aconsegueixen gravar i barrejar en els estudis Musigrama sota les ordres de Pablo Martínez. Actualment es consoliden com una de les bandes més representatives del seu estil a casa nostra.

Més informació

  • Sala Boveda
  • Calle Roc Boronat 33, 08005 Barcelona

Més sobre Kaos Urbano + Rude Pride

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments