obus girona sala mirona hysteriamm

OBUS + Tabü a Girona

Sala La Mirona 22:00h

El pròxim 8 d’octubre OBÚS presentarà a la Sala La Mirona de Girona, el seu nou treball “Sent el rock n’roll”, que edita Universal Records i sortirà a la venda el 06 de novembre. Un repàs a una carrera indispensable, amb versions remasteritzades dels seus clàssics i quatre temes nous i totalment inèdits. Gravat i mesclat pel guanyador d’un Grammy, Bori Alarcón (CALAMARO, M-CLAN), al costat de Rubén Villanueva i Fernando Montesinos (també baixista d’obús) i remasteritzat per Andrew Edgson en els 301 Studios d’Austràlia (METALLICA, SPRINGSTEEN, MUSE , O2).

Obús compta amb molts moments històrics, premis i diversos discos d’or, sense esmentar que la història del heavy metal espanyol no podria entendre sense esmentar obús. Així que els que pensaven que obús estaven morts que es fotin!, perquè encara queda metxa per a estona.

En aquesta ocasió vénen acompanyats de la banda de Sabadell tabú, que acaben d’editar el seu tercer treball discogràfic, DESTINACIÓ, gravat en Divertimento Estudis, de la mà de David Palau. Aquesta banda formada l’any 2006 et sorprendrà amb el seu Hard-Rock

 

 

Més informació

  • Sala La Mirona
  • c/Amnistia Internacional, s/n 17190 Salt

Més sobre OBUS + Tabü

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments