obus terrassa sala faktoria

OBUS + Tabü a Terrassa

Sala Faktoria d'Arts 20:30h

El pròxim 7 d’octubre obús presentarà a la Sala Faktoria d’Arts de Terrassa el seu nou treball “Sent el rock n’roll”, que edita Universal Records i sortirà a la venda el 06 de novembre. Un repàs a una carrera indispensable, amb versions remasteritzades dels seus clàssics i quatre temes nous i totalment inèdits. Gravat i mesclat pel guanyador d’un Grammy, Bori Alarcón (CALAMARO, M-CLAN), al costat de Rubén Villanueva i Fernando Montesinos (també baixista d’obús) i remasteritzat per Andrew Edgson en els 301 Studios d’Austràlia (METALLICA, SPRINGSTEEN, MUSE, O2).

Obús compta amb molts moments històrics, premis i diversos discos d’or, sense esmentar que la història del heavy metal espanyol no podria entendre sense esmentar obús. Així que els que pensaven que obús estaven morts que es fotin!, perquè encara queda metxa per a estona.

En aquesta ocasió vénen acompanyats de la banda de Sabadell tabú, que acaben d’editar el seu tercer treball discogràfic, DESTINACIÓ, gravat en Divertimento Estudis, de la mà de David Palau. Aquesta banda formada l’any 2006 et sorprendrà amb el seu Hard-Rock

Més informació

  • Sala Faktoria d'Arts
  • C/ de la Rasa, 64, 08221 Tarrasa

Més sobre OBUS + Tabü

© 2018 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments