reno renardo zaragoza teatro de las esquinas

El Reno Renardo a Zaragoza

Teatro de las Esquinas 21:00h

El pròxim 11 de febrero El Reno Renardo Oficial estarà presentant el seu nou àlbum “Meriendacena Amb Satanàs”, Teatro de las esquinas a Saragossa.

Meriendacena amb Satanàs és el cinquè treball dels simpàtics i atractius joves d’El Reno Renardo. Un àlbum d’una maduresa suprema, on fan un gran treball en barrejar les diferents influències que els nodreixen: mitjana de bou, cachopo i rica cervesa d’ordi.
Musicalment es tracta d’un disc de tall heavy, possiblement el més heavy fins a la data, en els que a estones pot sonar a altres grans bandes clàssiques com Metalcrilator, The Himen, Punishers o fins i tot als “Camiseta Interior” (New-york) . Un àlbum molt cuidat, barrejat per la mateixa banda en GrabaSonic i masteritzat als Estudis Morton (Ucraïna).
Les lletres són variades i diverses entre si, però escoltant-lo en conjunt es converteix en una aventura conceptual a través del mirall de l’ànima humana entrexocant metafòricament amb l’equanimitat de l’ésser interior i la vilesa d’allò més mundanal. Temes que ens transporten a llocs com els centres comercials o les cases rurals, melodies que ens porten a temps pretèrits de la televisió de la nostra infància i joventut, passatges místics que retraten les teràpies alternatives, i per descomptat, lletres d’assumptes que preocupen la gran massa social com pot ser la dificultat per defecar hams.
El treball artístic va a càrrec de Xabier Amezaga, portadita dels àlbums anteriors, que ha sabut captar a la perfecció l’essència del missatge a plasmar.

Tot això fa que Meriendacena Amb Satan sigui el millor disc de la història del Rock

Més informació

  • Teatro de las Esquinas
  • Vía Universitas, 30, Esquina con Duquesa Villahermosa, 50017 Zaragoza

Més sobre El Reno Renardo

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments