KAOS URBANO nou disc.

“L’Hora del Ball” serà el vuitè disc de la banda madrilenya KAOS URBÀ, una de les formacions més capdavanteres del street punk i Oi! a escala nacional. Sortirà a la venda el pròxim 16 de setembre sota el segell de Rock “Estatal Records”.

El nou treball es va gravar el passat mes de juny en els estudis Oasis de Madrid. Kaos Urbà porten des de 1996 reivindicant i cridant al món sense pèls en la llengua combatent el racisme, el feixisme i el capitalisme. Els seus temes han estat utilitzats pe els seus seguidors de llatí Amèrica i Europa com a himnes revolucionaris.

Kaos Urbà visitaran diverses ciutats en el que serà la seva gira de presentació entre elles Barcelona, acompanyats pels veterans Rude Pride. El concert en la Sala Volta de la ciutat comtal té data per al divendres 21 d’octubre de 2016. (Entrades ja a la venda a través de codetickets, més informació de l’esdeveniment: Hysteria Músic Management)

Aquí et desvetllem el track list complet d’aquest nou àlbum:

01. Intro (Escupimos)
02. Pan y Circo (Las tribus del fango)
03. Igual de cruel
04. 1, 2, 3, Fuego!!!
05. Hermanos de sangre
06. No hay paraíso
07. Nuestros mejores momentos
08. D.E.P
09. Devorados
10. Siempre estaré ahí
11. Me desangré
12. Angel caído
13. Los mató el Estado
14. Hasta la sepultura
15. Vacaciones en el bar

Ja podem escoltar un avançament del qual serà el nou treball (mira el video més a baix). Fins a la sepultura ens dóna una idea del que ens oferiran Kaos Urbà en aquest “L’Hora del ball”. Ritmes trepidants, lletres que no deixen a ningú indiferent i tot un nou himne per als seus seguidors.

Aquest, sens dubte, serà un disc indispensable per tenir en la teva discoteca.


 

kaos urbano rude pride barcelona

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments