Nou treball de CRIM

Com a moltes bandes, Crim sorgeix entre amics, flirtejant amb la música, els instruments i les paraules. Adrià, Javi i Marc formen el projecte inicial Quan van reunir un grapat de bones cançons van gravar el seu primer LP en 2011, “10 milles per veure una bona merda” en aquest moment quan Quim es va unir a la banda.

Des de llavors no han parat de tocar i han sabut sumar infinitat de fans allà per on pansa, la veritat és que el seu punk rock no deixen a ningú indiferent. Les lletres d’Adrià són sinceres i fresques. Prenen com influències a Leatherface, Cock Sparrer, Social Distortion, The Blood, the Damned, Dag Nasty, Snuff, Poison Idea, Vanilla muffins, Undertones, The Jam… El punk rock que predica aquesta banda de Tarragona va directe a la cara, sense filtres. Canten en la seva llengua materna, el català perquè diuen sentir-se més còmodes expressant el que pensen en ella i no per cap motiu polític o reivindicatiu com puguin fer altres bandes de la seva generació.

5 anys després d’aquest primer disc, Crim acaben de llançar el seu segon àlbum, “Blau, Sang, Vermell Cel” (Blava Sang, Vermell Cel) Estigui LP inclou 13 noves cançons on segueixen mantenint l’essència de el seu punk rock, amb els seus característics cors i on les influències de bandes com Leatherface i Cock Sparrer segueix estant present.

El nou disc ha estat gravat i barrejat per Santi García en Ultramarins Costa Brava i es publica el divendres 28/10/16 a través del segell Bcore.

Des de Hysteria Music Mananagement volem convidar-te al fet que gaudis del nou treball d’Adrià, Javi, Marc i Quim. Ells són CRIM i els pots escoltar al següent enllaç:

BANDCAMP CRIM

Banda: CRIM
Estil: PUNK ROCK
Ciutat: TARRAGONA

crim tarragona hysteria music management

© 2019 Hysteria Music Management - Organitzador de concerts, festivals i esdeveniments